FanDome

Iets wordt pas een top-artikel als er gevoel in zit. Daarom proberen wij ons in de ontwerpfase in te leven in uw vereniging of groep. Iedere groep beleeft een feestelijke aangelegenheid op zijn eigen manier! Wij zorgen ervoor dat dit ook uitgestraald wordt! FanDome is sinds 2003 het adres voor:

Fanartikelen
Bedrukte- geborduurde bedrijfskleding
Promotionele artikelen

Voor je club, sportteam, voor jezelf of vriendengroep gemaakte attributen. Om je mee te onderscheiden, om uit te dragen waar je voor staat. De perfecte kleur, de juiste logo’s, alles om een geweldige sfeer te creëren. FanDome Merchandising ontwerpt een veelvoud aan persoonlijke fanartikelen, merchandising, bedrijfskleding en promotionele artikelen als vlaggen en reclamezeilen. Wij ontwerpen voor u en uw vereniging of bedrijf en daarna organiseren wij de produktie en levering. FanDome Merchandising is sinds 2003 uitgegroeid tot een veelgevraagd ontwerper van bijvoorbeeld sjaals en logo’s voor op textiel. Omdat we zelf ook voetbalfan, carnavalist en zakenmensen zijn, weten we na een gesprek (per mail evt) al gauw wat jouw wensen zijn en daarmee gaan we aan de slag.

Belangrijke informatie ten behoeve van de ontwerpfase

Stuur ons een e-mail waarin je kenbaar maakt interesse te hebben in bijvoorbeeld sjaals. Veel mensen denken dat fraaie merchandising alleen is weggelegd voor bijvoorbeeld betaald voetbalclubs.

Niets is minder waar! Het merendeel van onze klanten bestaat uit lokale verenigingen die met eigen merchandising willen uitstralen trots op hun club te zijn of gewoonweg een extra middel zoeken om de clubkas te spekken. Iemand die ons benadert krijgt snel antwoord. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal te bestellen artikelen.

Als je de prijs weet, belanden we in fase 2;

de ontwerpfase.
Wat heb je in gedachten? Of laat je de creativiteit aan ons over? In dat geval zal er intensief contact zijn tussen jou en FanDome. Wij zullen alle relevante informatie op een rijtje zetten, om voor jouw vereniging iets unieks te creëren. Qua achtergrond, lettertype, tekst en noem maar verder op. Kijk eens hier om ideeën op te doen qua lettertype, achtergrond etc. Uit ervaring weten we dat klanten versteld staan als de eerste ontwerpen toegestuurd worden. Nadat je de eerste ontwerpen hebt ontvangen, kun je deze rustig bekijken en vervolgens gaan we samen hieraan schaven, totdat je geheel tevreden bent!

Lever logo’s en afbeeldingen svp zo veel mogelijk als PDF, EPS, AI of PSD bestand. Indien niet voorhanden mag jpg ook.

Belangrijk;

Respecteer andermans (creatieve) eigendom. Gebruik alleen (gelicenceerde) logo’s, namen etc etc als je van de eigenaar toestemming hebt om deze in je artikelen te gebruiken. Middels het laten ontwerpen of bestellen van artikelen door en bij FanDome bevestig je aan FanDome dat je toestemming hebt om beschermde logo’s, namen, huisstijlen, motieven etc te gebruiken. FanDome is in geen geval aansprakelijk voor het gebruik van logo’s, namen, huisstijlen. Respecteer dit!

Mail ons