We supply you!

Referenties

Naast onze particuliere klanten werken we ook regelmatig voor zakelijke klanten en sportclubs.

 

Klantenvertellen

Enkele reviews van klanten

9
sterren

Gefeliciteerd met het 20-jarig jubileum. Dat we nog maar vaak mooie artikelen met jullie mogen maken voor onze vereniging.

Gefeliciteerd - Thijs - Ede
10
sterren

Sjaals zijn vandaag binnen gekomen. Exact de juiste kleur!
Super bedankt voor de snelle levering en mooie resultaat! Kan ik ergens een foto uploaden? De sjaal is er mooi genoeg voor!

Met hartelijke groet,

Erik, CV De Bremspoersen

-
10
sterren

Graag kan ik Fandome Merchandising bij iedereen aanbevelen. Afspraak is afspraak. Niet lang wachten op een antwoord en hele mooie artikelen gekregen.

Bedankt - Pim - Vlissingen
9
sterren

We hadden gemaild en dezelfde dag al mooie sjaals ontwerpen ontvangen. Na wat heen en weer bellen kregen we tips hoe de sjaal nog mooier zou worden. Wij zijn super trots op het resultaat. Dank je wel Bas en team, we komen zeker terug.

Dank u wel. - Pascal, Roermond
10
sterren

Op hun site staat dat ze ook in het weekend bereikbaar zijn. Dus wij op zondagavond vanuit de kantine van de voetbal eens gebeld. En om 19 uur werd er gewoon opgenomen en die man nam alle tijd voor ons. Niks dan waardering voor de fijne samenwerking

Wat een service in het weekend - Gerrit - Culemborg
9
sterren

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met het personeel van Fandome.nl. In tegenstelling tot onze omgang met Duitse leveranciers van fanartikelen, lekker ongecompliceerd, snelle actie, goed telefonisch advies. Sebastian spreekt net zo goed Duits als wij. Onze carnavalsvereniging ziet er geweldig uit deze sessie, bedankt.

Fandome Helau ;-) - Nico Köhler
10
sterren

6 euro voor de mooiste sjaals die we ooit hebben gezien! Hier in Duitsland zouden we minstens 2 tot 3 euro meer betalen voor “andere” kwaliteit! We bestelden aanvankelijk 50 stuks en waren zo enthousiast dat we er meteen nog eens 150 hebben laten maken. Veel dank uit Neuss.

Goede prijs en geweldige kwaliteit - M. Ziller aus Neuss
10
sterren

Uitstekend: Bas denkt mee, doet suggesties en is op een creatieve manier oplossingsgericht. Qua leverbetrouwbaarheid 100% Producten van goede kwaliteit! Herman Stichting Veer zien MVV – Catering en Merchandise

Namens MVV Maastricht (stg. VZM) al vele jaren partner. - Herman Klingesteijn, Maastricht
10
sterren

Ik heb sjaals en wimpels besteld bij Fandome en ik ben enthousiast! De kwaliteit is geweldig, de levering is snel en de eigenaar heeft me deskundig en vriendelijk geholpen. Ik kom graag terug.

Altijd tevreden - Patrick Dünki, Basel, Schweiz
10
sterren

The Contact was absolutely great, wishes have been made reality very soon. It´s a pleasure to write with Bas Werry, fast answering and nice at every time. The quality is great, especially for that price. We ordered a second time and will order again!

Great scarfs - Phoenix Hagen Basketball , Hagen, Germany