Gefeliciteerd

Gefeliciteerd met het 20-jarig jubileum. Dat we nog maar vaak mooie artikelen met jullie mogen maken voor onze vereniging.

Sjaals zijn vandaag binnen gekomen. Exact de juiste kleur!
Super bedankt voor de snelle levering en mooie resultaat! Kan ik ergens een foto uploaden? De sjaal is er mooi genoeg voor!

Met hartelijke groet,

Erik, CV De Bremspoersen

Bedankt

Graag kan ik Fandome Merchandising bij iedereen aanbevelen. Afspraak is afspraak. Niet lang wachten op een antwoord en hele mooie artikelen gekregen.

Dank u wel.

We hadden gemaild en dezelfde dag al mooie sjaals ontwerpen ontvangen. Na wat heen en weer bellen kregen we tips hoe de sjaal nog mooier zou worden. Wij zijn super trots op het resultaat. Dank je wel Bas en team, we komen zeker terug.

Wat een service in het weekend

Op hun site staat dat ze ook in het weekend bereikbaar zijn. Dus wij op zondagavond vanuit de kantine van de voetbal eens gebeld. En om 19 uur werd er gewoon opgenomen en die man nam alle tijd voor ons. Niks dan waardering voor de fijne samenwerking

Fandome Helau ;-)

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met het personeel van Fandome.nl. In tegenstelling tot onze omgang met Duitse leveranciers van fanartikelen, lekker ongecompliceerd, snelle actie, goed telefonisch advies. Sebastian spreekt net zo goed Duits als wij. Onze carnavalsvereniging ziet er geweldig uit deze sessie, bedankt.

Goede prijs en geweldige kwaliteit

6 euro voor de mooiste sjaals die we ooit hebben gezien! Hier in Duitsland zouden we minstens 2 tot 3 euro meer betalen voor “andere” kwaliteit! We bestelden aanvankelijk 50 stuks en waren zo enthousiast dat we er meteen nog eens 150 hebben laten maken. Veel dank uit Neuss.

Namens MVV Maastricht (stg. VZM) al vele jaren partner.

Uitstekend: Bas denkt mee, doet suggesties en is op een creatieve manier oplossingsgericht. Qua leverbetrouwbaarheid 100% Producten van goede kwaliteit! Herman Stichting Veer zien MVV – Catering en Merchandise

Altijd tevreden

Ik heb sjaals en wimpels besteld bij Fandome en ik ben enthousiast! De kwaliteit is geweldig, de levering is snel en de eigenaar heeft me deskundig en vriendelijk geholpen. Ik kom graag terug.

Great scarfs

The Contact was absolutely great, wishes have been made reality very soon. It´s a pleasure to write with Bas Werry, fast answering and nice at every time. The quality is great, especially for that price. We ordered a second time and will order again!